Kirjallisuuden vienninedistämistapahtumassa keskustellaan lastenkirjojen viennistä

Kirjallisuuden vienninedistämistapahtumassa keskustellaan lastenkirjojen viennistä

13.10.2022

Black Hole Autumn eventin ohjelma on julkaistu

 

Black Hole Autumn event -kirjallisuustapahtuman teema on lastenkirjojen vienti. Tapahtuma toteutetaan tiistaina 8.11.2022 virtuaalitapahtumana Brella-virtuaaliympäristössä alkaen klo 13.

 

Tapahtumassa saksalaisen arsEdition-kustantamon lastenkirjallisuuden toimituksen johtaja Katharina Braun kertoo suomalaisten ​​lastenkirjojen käännöksistä saksankielisillä kirjamarkkinoilla. Bonnier Rights Finlandin kirjallisuusagentti Terhi Isomäki-Blaxall puhuu puheenvuorossaan suomalaisten lastenkirjojen edustamisesta. Kuvittaja ja lastenkirjailija ja Sanna Pelliccioni kertoo siitä, kuinka hänen kirjansa ovat päätyneet eri kielille.

 

Yksi tapahtuman erityispiirteistä on kahdenkeskiset tapaamiset, joille on varattu aikaa ohjelman jälkeen. Osallistujia kannustetaan sopimaan tapaamisia toistensa kanssa etukäteen, ja tapahtuma-alusta Brellan ominaisuuksien avulla osallistujat löytävät helposti itselleen sopivia yhteyksiä osallistujien joukosta. 

 

Tapahtuma on avoin kaikille kirja-alan toimijoille ja sinne on vapaa pääsy. Koko ohjelma ja lisätietoa osoitteessa www.blackhole.fi. Oulun kirjailijaseura järjestää tapahtuman yhteistyössä BusinessOulun kanssa.

 

Black Hole Autumn event on osa Oulun kirjailijaseuran hanketta, jossa kehitetään pohjoispohjanmaalaisen kirjallisuuden vientiä edistävä kansainvälinen ammattilaisverkosto. Hankkeen päärahoittajat ovat Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä Oulun kaupunki.

 

Lisätietoja

Tuomo Heikkinen
Projektipäällikkö

tuomo.heikkinen@kirjallisuudentalo.fi

050 347 4470

 

Lataa tiedote pdf-muodossa »

« Takaisin uutisarkistoon

Pohjoista kirjallisuutta ovat tukeneet: