Black Hole Finnish

Black Hole - Books meet Rights 11.-12.2.2022

FI  |  EN

Black Hole - Books meet Rights on kansainvälinen kirjojen käännösoikeuksiin ja kääntämiseen keskittynyt tapahtuma, joka esittelee suomalaisia kirjailijoita ja heidän tuotantoaan ulkomaalaisille toimijoille ja luo verkostoja kaikkien niiden välille, joita suomalaisen kirjallisuuden kääntäminen kiinnostaa. Black Holen keskeinen tavoite on kasvattaa suomalaisen kirjallisuuden vientiä eri puolille maailmaa.

Ensimmäinen Black Hole järjestettiin 19.-20.2.2021 virtuaalitapahtumana. Tapahtuma kaikki odotukset: Brella-virtuaaliympäristössä järjestetty kaksipäiväinen tapahtuma kokosi osallistujia 19 maasta.

Seuraava Black Hole - Books meet Rights järjestetään 11.-12.2.2022. Tapahtuma järjestetään Oulussa, mutta siihen voi osallistua myös virtuaaliympäristön välityksellä.

Lisätietoa tulevasta tapahtumasta tulee tänne lähiaikoina.

Tapahtuman järjestää Oulun kirjailijaseura ry. Tapahtuman rahoittajat ovat Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä Oulun kaupunki.

SPONSORIT

KATSO VUODEN 2021 OHJELMA ALHAALLA