Oulun kirjallisuuden talo

Oulun kirjailijaseura ry on perustanut Oulun kirjallisuuden talon helmikuussa 2016 Oulun keskustaan osoitteeseen Sepänkatu 9, Oulu.

Kirjallisuuden talo ylläpitää vireää kirjallisuustoimintaa ja toimii aktiivisena pohjoisena kirjallisuuden esiintuojana. Talon tehtävä on kehittää Oulun kirjailijaseura ry:n toimintaa, järjestää tapahtumia, lisätä yhteistyötä muiden kirjallisuustoimijoiden kanssa, saada kirjallisuudelle lisää näkyvyyttä sekä verkostoitua valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Kirjallisuuden talossa on kaksi kirjailijan työhuonetta, nimiltään Sara Wacklin ja Susikoira Roi, joita kirjailijat voivat vuokrata. Myöhemmin tiloissa aloittaa kirjakahvila. Suunnitelmissa on luoda talon yhteyteen myös kirjailijaresidenssi.

Kirjallisuuden talon toiminnanjohtajana toimii Tuomo Heikkinen. Yhteystiedot ovat:

tuomo.heikkinen@kirjallisuudentalo.fi

Tutustu Oulun kirjallisuuden talon tuleviin tapahtumiin »